úterý 23. září 2014

Bioelektrárna Pavlovice 5

myslel jsem že je konec, zvláště po napsání tohoto "Není tedy nyní co hodnotit, není potřeba toto téma zneužívat ve volební kampani, není proti čemu konkrétně bojovat.", ale téma zřejmě po životnosti ještě nemá. No ale včera se objevil tento a tento kometář.

1. Martínek - to mi připadá jak když se k tomu vyjadřovat nechtěl, ale tak když to dostal za úkol tak ho vypracoval. Líbí se mí že si udržel pěknou tvář, zbytečně to nerozpatlával a neurážel. Takže velké plus.

2. Jeništa - tady mi připadá, že se na to těšil jak malej kluk až bude moc odpovědět. Z pozice starosty zvolil mírný tón, ale jako Jeništa už do toho mohl jít naplno. Začátek dobrý, věcný, ale pak příde ta zbytečná pasáž z dopisem a nějakou konspirací a přirovnávání ke kmotrům (že by si nám někdo dělal alibi?). Přeci když to beru za uzavřené a vím že 11.9. to bylo stažené (mimochodem dopis nějak zmizel z www stránek města) tak v úterý 16.9. ráno (to ráno je tam asi důležité že je popsáno) píše dopis jak to teda bylo. Ve čtvrtek 18.9. (tady nevíme už kdy, už to neni důležité zřejmě) dostává odpověď + dále následuje konspirace o Zemkovi. Takhle se nechat vyprovokovat a udělat takovouhle chybu, zbytečné.



PS: doufám, že už na to ČSSD Vlašim reagovat nebude.

Žádné komentáře: