pátek 15. ledna 2016

Bioelektrárna Vlašim 2016 vol. 3

Město Vlašim konečně vydalo prohlášení jak na FB tak www. Konečně odhaluje trochu zákulisí proč tu měla být "Bioplynka". Já jsem za to rád, ale proč už těm lidem neprezentuje od začátku. Prostě potřebovali jsme snížit provozní náklady v areálu Na Lukách, proto jsme se rozhodli nabídnout pozemky v průmyslové zoně firmě ktará jí tam postaví. Ta nám mimo jiné bude zpracovávat zdarma městský odpad, za to nám může dodávat elektřinu a po dobu 10 let o 50% budeme mít lacinější cenu za teplo než je stanovená ERÚ do areálu Na Lukách. To je pořád omáčky kolem.



Na Lukách už probíhají další akce na snižování nákladů a je to logické a rozumné - Atletický stadion solární systém. Takle mi to připadá že máme slabého starostu a ten z Pavlovic ho strčí do kapsy.

PS: ja být investor tak vás úplně miluji, nabídnete mi tu investiční záměr v průmyslové zóně dle regulačního plánu města, prodáte mi pozemky pro stavbu ale co si nezjistíte jesi to tu lidi vůbec chtějí. Doufám že takovíhle kostlivců máte ve skříni už minimum.

Žádné komentáře: