úterý 29. října 2013

Hokejové derby

byl jsem se podívat na derby Benešov vs. Vlašim, zajímalo mě jak zvládne nápor náš nový zimní stadion ve Vlašimi. Největší šok museli mít asi kuřáci zvyklí z "Luft areny" kouřit když je chuť. Neuvěřitelný shluk lidí kteří vymizely ven a rychle zpět byl k popukání. Celkově stánek za +/- 150 milionů mi přijde na velikost a uspořádání míst, hodně malinkatý. Všechno je tam takové namačkané, malé, nevzdušné, zvláště když si celou druhou stranu zabere press města Vlašimi a polda s kamerkou. Na druhou stranu, za hodně peněz nám vzniklo Na Lukách něco s čím se dá dál pracovat.



zdroj: http://infoncz.tumblr.com/

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Prej polda s kamerkou. :-D Je to táta jednoho z hráčů. Je vidět, že na hokej normálně nechodíš, protože bys jinak věděl, že natáčí každý zápas. Mimochodem s tím, že bude na plošině na druhé straně za ním prý přišlo samo vedení klubu. Normálně stojí nad vchodem pro hráče, ale zabíral by tam asi zbytečně místo, když se čekala velká návštěva. Osobně si myslim, že by bylo nejlepší, kdyby byl na druhé straně při každém zápase.

tNo řekl(a)...

Promiň člověka v uniformě ještě poznán a Pavlíka nemyslim. Ale asi jsme každý byl na jiném zápase. Ano na hokej často nechodim, tak moc to zase nežeru.