úterý 19. května 2009

Zátopek vol. 2

Dneska mi přišel komentář od pana K. Chlumce k problematice TV spotu s Emilem Zátopkem. Takže šup k němu.

Anonymní přidal(a) nový komentář k vašemu záznamu "Zátopek":
Řekněte mi jeden důvod,proč by jezdil Zátopek trénovat do Vlašimi?

tNo: Když jsem si přečetl první větu málem jsem spadl po židlu. Pan K. Chlumec se zřejmě domnívá, že v Tv spotu vystupuje Emil Zátopek osobně. Neni to Emil pane K. Chlumec, je to herec v dobovém kostýmu.

Vy jste vždy tak strašně chytrej a zakládáte si na tom, že umíte hledat na internetu.

tNo: Děkuji pochvala vždy potěší, to víte léta praxe.

Kdybyste se aspo%n podíval na životopis Z8topka, musel jste to najít. Ale hlavně, že jste přesvědčen. Vlašim v Žádném případě není v reklamě, ale jde o Houštku u Staré Boleslavi. Osobně znám stadion v Houštce, který je také po Zátopkovi pojmenován.

tNo: Mno co se dívám na ty fotky Vámi popisovaného stadionu který osobně znáte, musím říct, že 5 rozdílu vůči Tv spotu se tam hledá opravdu obtížně.

V roce 1999 byl na stadionu v Houštce za přítomnosti "olympionika XX. století" Emila Zátopka odhalen památník s jeho basreliéfem na počest světových rekordů, které v Houštce zaběhl. Od této události nese areál stadionu v Houštce ve Staré Boleslavi název ATLETICKÉ STŘEDISKO EMILA ZÁTOPKA.

Pryč s maloměstským šovinismem!
K.Chlumec


tNo: Na závěr pár dalších fotek z TV Spotu a nadále jsem přesvědčený, že je to natáčené ve Vlašimi. Snad jsem Vám to trochu více objasnil a nebudete mít v tom takovej gulášek. Příjemný den.

Žádné komentáře: